Hirdetés

Ezért nem Avengers: Infinity War – Part 2 többé a Bosszúállók 4

|

Talán sokatokban felmerülhet a kérdés, miért nem maradtak az eredeti terveknél, miszerint két részben készítik el a Végtelen Háborút. Megkaptuk a választ.

Hirdetés

Még 2014 októberében a harmadik fázis bejelentésekor úgy hirdette meg a Marvel Studios a közelgő Bosszúállók filmeket, mint Avengers: Infinity War - Part 1 (2018) és Avengers: Infinity War - Part 2 (2019). Ugyan a premierdátumokban nem történt változás, de a címekben (így pedig a tartalomban is) annál inkább: Előbbi adaptáció simán az Avengers: Infinity War címet kapta, míg az utóbbi egyelőre egy cím nélküli Bosszúállók folytatásként van emlegetve - jelentették be előző hónapban hivatalosan is. 

Hirdetés

Ennek ellenére a két mozifilmet egyben forgatják majd le, ami még idén kezdetét veszi jó néhány munkálatokkal teli hónapot vonva maga után, hogy a hatalmas színészgárdának ne kelljen ide-oda utazgatnia. De mégis mi az oka az előbb említett változtatásnak? Mire számítsunk a Bosszúállók 4. részét illetően? A Russo testvérek a CinemaBlend-del beszélgettek, ahol Joe szolgált számunkra némi részlettel ennek kapcsán. 

Azt akartuk, hogy a filmjeink nagyon különbözőek és jellegzetesek legyenek. Lesz természetesen összefüggés karakterek és némi történetszál között, de az első film nagyon világosan Bosszúállók: Végtelen Háború, és idővel felfedjük azt is, hogy mi a második. 

Habár ez már nem szorosan ehhez a témához köthető, Anthony is beszélt egy kicsit az előkészületekben lévő produkciókról. 

Nem tudok sok részletet elmondani arról, hogy kiket fogunk bevezetni, de ennek a két filmnek az a célja, hogy betetőzzön mindent, ami a Marvel Filmes Univerzumában történt az első Vasember óta. Mivel ez valaminek a csúcspontja lesz, ezek a filmek bizonyos szempontból valami végét, bizonyos szempontból valami kezdetét fogják jelenteni.

Amikor megkérdezték a rendezőpárost arról, hogy mikor fogják felfedni a 2019-ben érkező Bosszúállók 4 hivatalos alcímét, Anthony megjegyezte, miszerint nem túl hamar. Nincs kizárva, hogy az valamilyen szinten spoileres lehet a Végtelen Háború eseményeire nézve, ám ebben az esetben ne számoljunk vele annak 2018-as bemutatójánál előbb. Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk, mik a Marvel konkrét tervei, de ha minket kérdeztek, Thanos-t nem fogják lerendezni egyetlen mozival.  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.