Hirdetés

Bosszúállók gigaposzt - Hírek, összefoglalók, bejelentések, nyilatkozatok

|

Annak ellenére, hogy korábban rádiócsendet rendeltünk el a Bosszúállók kapcsán, megpróbálunk veletek megosztani minél több spoiler-mentes információt 2012 szuperhős berobbanásáról.

Hirdetés

Indításként tekintsünk meg pár véleményt magáról a filmről olyan külföldi újságírók szájából, akik voltak olyan szerencsések és részt vehettek a Bosszúállók ősbemutatóján.

Steven Weintraub, Collider:

"Imádtam a Bosszú Angyalait. Az elejétől a végéig mosolyogtam. Ha Marvel rajongó vagy, a sz*r is elszáll belőled izgalmadban a vetítés alatt."

Peter Sciretta, Slashfilm:

"Az Angyalok epikusabbak, mint valaha. Valószínűleg több akciót láthatunk ebben a filmben, mint az összes többi Marvel moziban együttvéve!"

Jenna Busch, GirlMeetsLightsaber:

"Láttam a Bosszúállókat! Szent sz*ar! HULK TOMBOL!!!!!"

Chris Hardwick, Nerdist:

"GAHHHHHH!!! A Bosszúállók rendkívül élvezetes volt, és a tejszínhabot a tetején maga a szórakozás jelentette. Szép munka volt, Joss!"

Anthony Breznican, Entertainment Weekly:

"Igazából, ha kedveled a képregényfilmeket, akkor teljes mértékben elégedett leszel azzal, amit Joss Whedob összehozott nekünk a Bosszúállókkal."

 

Folytassuk a sort néhány érdekesnek vélt fotóval magáról a díszbemutatóról, ahol a vörösszőnyegen az összes valamirevaló szereplő végigvonult:

 

Ha kicsodálkoztuk magunkat és megvigyorogtuk a smink nélküli, valamint nem kamera által szépített színészfejeket, tekintsünk meg közösen egy kis zúzást Thor és Amerika Kapitány által, majd némi beszélgetést Nick Fury és Maria Hill között. A klipek nem spoileresek, bátran nézhető mindkettő.

 

 

Következzék a Marvel tervei Kein Feige elnök szájából a jövőre nézve:

- Ha eljön az ideje, valószínűleg Joss Whedon fogja rendezni a Bosszúállók folytatását is.

- Jelenleg nincs tervben egy új Hulk film és még nem is beszéltek róla Mark Ruffalo-val.

- A Vasember 3 forgatása öt hét múlva kezdődik Észak-Karolinában és a pletykákkal ellentétben nem lesz benne közös szál a Bosszúállókkal, ez egy teljesen egocentrikus, full Tony Stark mozi lesz. A Vasember 3-at egyébként nem más ihlette, mint a Vasember első részének eleje, ahol nem a karakter képességein volt a hangsúly, hanem magán a szereplő belső értékein és jellemjavulásán.

- A Thor 2 forgatása három hónap múlva veszi kezdetét Londonban és ott folytatják a történetet, ahol abbamaradt: Jane keresi a lehetőséget, hogy újra találkozhasson Thor-ral. Egyébiránt a Thor folytatása azzal is foglalkozik majd, hogy mi történt a kilenc birodalomban azáltal, hogy nem tudják használni a Bifrostot. Ami a Thor 2 főellenfelét illeti, már biztosan nem Loki lesz, helyette egy másik gazembert állítanak be Thor nemeziseként. A Thor 2-ben természetesen tovább gyűrűződik Thor és Jane szerelmi, valamint Thor és Odin családi kapcsolata is.

- Feige elmondása szerint jelen pillanatban nincs lehetőség a Marvel és a Pixar együttműködésére.

- Az előbbivel ellentétben a Marvel és a Disney tárgyalási jó úton haladnak affelé, hogy közösen készítsenek egy animációs filmet a Marvel számára.

- Feige elárulta, hogy a közeljövőben érdemes lesz Edgar Wright twitterét, uganis az elkövetkezendő hónapokban megelepetés érheti a rajongókat.

- Az Amerika Kapitány folytatásában a legfőbb sztori az lesz, hogy Steve Rogers hogyan találja meg helyét "az új" világban és az aktuális tervek alapján továbbra is együttműküdik majd a S.H.I.E.L.D. nevű szervezettel.

- Nagy bejelentésre számíthatunk az idei Comic-Con-on, ugyanis leleplezik a 2015-re tervezett titokzatos, Untitled Marvel 2 Project névre hallgató film kilétét.

- Zak Penn a pletykákkal ellentétben nem írja a Doctor Strange film szkriptjét.

 

 

A bevezetőben látható új Hulk kép nagyfelbontású, tetszetős változata letölthető az alábbi képre kattintva és további két kép a dühöngő zöld szörnyetegről:

 

 

A Bosszúállók hivatalos bannerei és egy karakterposzter Coulson ügynökről:

 

 

A forgatás is rendkívül érdekesen zajlott, a színészek jól szórakoztak, Whedon állítólag remekül irányított, vegyünk hát pár képet alapul a munkálatokról:

 

 

Utolsó záróakkordként szuperhőseink feltűntek néhány újság címlapján is, köszönhetően a Marvel marketignkampányának.

 

Április 26.-án találkozunk! Kitartás!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.