Hirdetés

Bosszúállók gigaposzt - Hírek, összefoglalók, bejelentések, nyilatkozatok

|

Annak ellenére, hogy korábban rádiócsendet rendeltünk el a Bosszúállók kapcsán, megpróbálunk veletek megosztani minél több spoiler-mentes információt 2012 szuperhős berobbanásáról.

Hirdetés

Ha a folytatást választod és áttekinted a Bosszúállókról összeszedett anyagainkat, garantáltan nem fogod tudni kibírni az április 26-áig hátralevő kevés időt, hiszen egybegyűjtöttem a legjobb spoiler nélküli információkat, képeket, nyilatkozatokat, első benyomásokat a vetítésről és a Bosszúállók hőseinek folyatatásfilmjeiről kiderült adatokat. Mire vártok még? Tartsatok velünk és számoljunk vissza együtt a napokat a nagy premierig, melyről magától értetődően premierkritikával emlékezem meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.