Hirdetés

BRÉKING: Nálunk is látható lesz a bővített Bosszúállók: Végjáték!

|

A hazai forgalmazó megerősítette, hogy hazánkban is műsorra tűzik az extrákkal felvérzett filmet, bár egy kicsit még várnunk kell rá.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Marvel, hogy külföldön újfent mozikba küldik a Bosszúállók: Végjátékot pár percnyi extra tartalommal, amelyek között egyes információk szerint helyet kapott egy törölt jelenet, egy megemlékezés Stan Lee-ről és néhány extra meglepetés a stáblista után. 

Hirdetés

Az imént érkezett az információ a film hazai forgalmazójától, a Fórum Hungary-től, hogy a kibővített Bosszúállók: Végjáték a magyar mozikban is nézhető lesz, méghozzá július 11-től, hogy "a Marvel-rajongók még egyszer utoljára átélhessék az évtized moziélményét a nagyvásznon, ezúttal ráadásul több percnyi exkluzív, új, magyar feliratos tartalommal megtoldva". Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy milyen formátumokban láthatjuk újra - vagy először - a Végjátékot, viszont megkaptuk az eseményt beharangozó teaser poszter magyar változatát: 

Ti el fogtok menni a Végjáték bővített változatára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.