Hirdetés

Kibővítve is mozikba kerül a Bosszúállók: Végjáték

|

Új jelenetre, egy tisztelgésre és más meglepetésekre is számíthatunk.

Hirdetés

Csupán 45 millió hiányzik a Végjátéknak ahhoz, hogy elhappolja a legtöbb bevételt hozó trónt az Avatar elől. És ehhez ugyanazt a módszert fogják alkalmazni, mint amit anno a na'vik készítői is csináltak: egy kibővített változat képében újfent mozikba küldik a filmet - méghozzá ha hihetünk a híresztelésnek, akkor jövő hétvégén. Ez az időpont azért is praktikus, hiszen a rá következő héten egy újabb Marvel film debütál, nevezetesen mindnyájunk kedvenc hálószövője, Pókember.

Hirdetés

Maga a Marvel feje, Kevin Feige jelentette be, hogy egy törölt jelenettel, egy tisztelgéssel és néhány stáblista utáni meglepetéssel újra mozikba küldik néhány helyen a Bosszúállók: Végjátékot. Pontosan nem tudjuk, hogy mi a pluszjelenet és mik a meglepetések, de a Cinemark mozilánc információi szerint a tisztelgés nyilvánvalóan Stan Lee-nek fog szólni, a plusz tartalmak pedig alig fognak több játékidőt kitenni, mint pár perc, körülbelül +7 perc lesz, így a film összjátékideje 188-9 percre rúghat. 

Utánakérdeztünk a Cinema City-nél, hogy nálunk is látható lesz-e a kibővített változat, de az ügyfélszolgálat nem tudta megerősíteni, hogy idehaza is lesz-e ilyen vetítés, viszont annyi bizonyos, hogy eredeti nyelven kétszer is újranézhető lesz a hazai IMAX-ben a Végjáték. Íme az infó:

Ti elmennétek a bővített Végjátékra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.