Hirdetés

Az internet népét is megihlették a Bosszúállók: Végjáték poszterei

|

A Marvel szinte minden karakternek szánt egy plakátot, bemutatva a már elesetteket és a még élőket, a Photoshop-mesterek pedig azonnal kaptak a lehetőségen és továbbgondolták a koncepciót.

Hirdetés

Rengeteg karakterposzterrel gazdagodott nemrég a Bosszúállók: Végjáték, amelyek bizony spoileresek is lehetnek a cselekményre nézve, hiszen felfedik, hogy mely szereplők maradtak életben és kiket ért utol Thanos csettintése. 

Hirdetés

A plakátok az "Avenge the Fallen", avagy magyarul "Bosszuld meg az elesetteket" felirattal rendelkeztek, ezek ihlették meg az internet névtelen hőseit és született számos sufniváltozat. A világhálót böngészve több ilyen érdekes alkotásba is belefutottunk, ezeket gyűjtöttük nektek egy galériába. Akad közöttük vicces, szomorú és elgondolkodtató is egyaránt, lapozzátok végig, ha van pár percetek:

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én érkezik a hazai mozikba fél Hollywood szereplésével. Nektek melyik volt a kedvenc poszteretek a galériából?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.