Hirdetés

Karakterposztereken a Bosszúállók: Végjáték még élő és elesett hősei

|

Könnyen meglehet, hogy Russoék ismét csak a bolondját járatják velünk.

Hirdetés

A Marvel a Russo-tesók kérésére egy a blockbusterektől, de még a Disneytől is egészen szokatlan marketingbe kezdett a Végjáték promózását illetően, ahol könnyen meglehet, hogy valójában semmi sem az, aminek elsőre látszik. Nincsen ez másképp a frissen kiadott közel harminckét darab karakterposzter esetében sem, ahol a még életben lévő hősök mellett az elesettek is megkapták a maguk plakátját, ami viszont igazán érdekes az az, hogy némelyik poszter bizony olyan bizonytalan sorsú szereplőket is felvonultat, akiknek a sorsa ezidáig igencsak kétséges vagy éppenséggel ismeretlen volt.

Hirdetés

Mielőtt azonban bárki spoilereket kiáltana fontos leszögezni, hogy benne van a pakliban, miszerint a Russó-tesók csak még jobban összeakarnak zavarni minket, - ahogyan tette azt a legfrissebb előzetes is, - hiszen amíg azon gondolkodunk, hogy egyes figurák miért kaptak helyett ott ahol, addig sem gyártjuk azokat a rajongói teóriákat, amik a végén még valóban beletrafálnának az általuk kiötlött nagy csavarba.

A poszterek mellé továbbá kaptunk egy afféle kulisszák mögötti anyagot is, ahol az életben maradt Bosszúállókat alakító színészek többek közt arról mesélnek, hogy a karaktereik pontosan hogyan is élték meg a Thanos elleni vereséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.