Hirdetés

Amerika Kapitány szakállt növesztett és az internet elszabadult

|

Hiába a rengeteg Thanos mém, az emberek Amerika Kapitány arcszőrzetéért vannak megveszve. Lehet, hogy Supermannek is meg kellett volna hagynia a bajuszát?

Hirdetés

A napokban bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború trailernél már csak az elképesztőbb, amit a videó kiváltott az internet népéből. Thanos felbukkanása újabb és újabb mókás fotókat eredményez (amivel nincs is semmi gond, a humorérzék fontos), viszont a The Hollywood Reporter jelentése szerint nem az Őrült Titán a legnépszerűbb.

Hirdetés

Bizony, a közösségi médiát kutató Fizziology statisztikái szerint míg Pókember ösztönénél, a Galaxis Őrzői felbukkanásánál, Fekete Párduc instant szállóigéjénél is sokkal népszerűbb volt Amerika Kapitány, illetve a Polgárháború óta már csak Steve Rogers szakálla. Fiúk és lányok, férfiak és nők közös erővel árasztották el a Twittert azt hangsúlyozva, hogy Chris Evans arcán hordott ékessége nélkül lényegében nincs is értelme az életnek. Ezekből a gyöngyszemekből szedtünk össze most pár mosolyra ösztönző darabot.

Nehéz két mondatban összegezni azt, amit a Végtelen háború mutat majd a rajongóknak, de azért valaki megpróbálta. Aztán meglátta A Szakállt. 

Előbukkantak azok is, akik Amerika Kapitányt már akkor is csípték, amikor még csak Fáklya volt, viszont a trailer mindent megváltoztatott bennük: 

Valaki beéri kevéssel is, csak mindent szeretne a világ elé tárni Szakállügyben: 

Ugye senki nem hitte, hogy majd pont házi Funko figura ne készült volna a témában?

Olyan is akadt, aki viccesen összehasonlította a DC és a Marvel döntését, avagy a Bajuszgate folytatódik egy új színtéren. 

A CGI-szőrzetre mellesleg más is utalgatott... 

Nem is kevesen: 

Volt, aki rámutatott, hogy nem most látjuk először Amkapot' bundában, badass módon: 

Lehet ezt a meglepetést stílusosan is érzékeltetni, például a trailer másik jelenetével:

Valakit annyira ledöbbentett a férfias látvány, hogy már csak úgy mellékesen jegyzi meg, hogy három Christ is láthatunk majd a vásznon (Evans, Hemsworth, Pratt). 

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz képest tényleg hatalmas a változás: 

Egyesek a Kap'szakáll napjának kiáltanák ki november 30-át. Könyörgünk, valaki csinálja meg a petíciót! 

Nem maradhatott el a termékkapcsolás sem: 

Hölgyeim és uraim: a Sztár! 

Ez lett volna a rövid kis válogatásunk, ha szeretnétek még hasonlókat, jelezzétek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.