Hirdetés

Bővített verziót kap a Bosszúállók: Végtelen háború?

|

Reméljük, hogy még többet láthatunk majd az Őrült Titán, azaz Thanos múltjából.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo már korábban elárulták, hogy több olyan jelenet sem került bele a film végleges változatába, amelyek jobban bemutatták volna Thanos (Josh Brolin) eredetét, ugyanis az összkép szempontjából nem tartották fontosnak.

Hirdetés

Az Őrült Titán pedig egy csettintésre a Marvel Filmes Univerzum legnépszerűbb gonosza lett és motivációi érthetőek voltak, csakhogy a rajongók még többet szerettek volna látni belőle, erre pedig valószínűleg meg is lesz a lehetőségük, ha a Végtelen háború megjelenik DVD-n és Blu-ray-en. Jim Starlin, Thanos megalkotója ugyanis a Las Vegas Comic-Conon elárulta, hogy félórányi anyag maradt a vágószoba padlóján, a Collider pedig úgy értesült, hogy a Marvel Studios állítólag egy bővített verzióban mutathatja meg ezeket a kimaradt jeleneteket. 

Hivatalosan azonban még nem került megerősítésre, hogy készülne bővített verzió, sőt az is megeshet, hogy ezekből a momentumokból átmentettek párat a Bosszúállók 4-hez, így egészen addig ne örüljünk előre, amíg hivatalosan be nem jelentik a Végtelen háború lemezes kiadásait.  

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.