Hirdetés

Kiderült, hogy ki a legokosabb karakter a Marvel Filmes Univerzumban

|

Vajon a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát Tony Stark? Esetleg a dühöngő zöld szörnnyé váló tudós, Bruce Banner? A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői tisztázták.

Hirdetés

Számos nagy elmét fel tud sorakoztatni a Marvel Filmes Univerzum. Gondoljunk csak a már említett Tony Starkra, aki olyan könnyedséggel készíti a páncéljait, mint más a reggelijét. Ott van Bruce Banner, aki nem csak a gamma sugárzás területén számít szakértőnek, de említhetnénk Dr. Hank Pymet is, akinek érdemeit a Hangya filmek méltatták. Nem mehetünk el szó nélkül Doctor Strange mellett sem, aki zseniális orvos, lángelme és a varázslatok nagy tudója. Aztán ide tartozhat Vízió is, akinek a fejében ott van egy mesterséges intelligencia, a sort pedig még hosszasan folytathatnánk. De melyikőjük a legeszesebb mind közül? 

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa, a Joe és Anthony Russo a WIRED magazin videójában jellemezték a film karaktereit, majd mikor Shurihoz értek, úgy jellemezték őt, mint a Marvel Filmes Univerzum legokosabb személyét. A Letitia Wright által életre keltett lány T'Challa, azaz a Fekete Párduc testvére, valamint Wakanda hercegnője, de ami igazán fontossá teszi, az az, hogy ő áll az ország hihetetlenül fejlett technológiája mögött. Talán Wakanda gazdagságát és rohamtempójú fejlődését a vibrániumnak köszönheti, viszont Shuri volt az a zseni, aki mindezt lehetővé tette az erőforrás fantáziadús kiaknázásával. Aki látta a Fekete Párducot és a Végtelen háborút, az tisztában van vele, hogy miért őt nevezték meg a Russo-tesók a Filmes Univerzum géniuszának. 

Ti mit gondoltok Shuri megítéléséről? Egyetértetek vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.