Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - érdekes rajongói teória született Lokiról

|

Lehet, hogy a csínytevés istene még Thanost is rászedte?

Hirdetés

FIGYELEM! A cikk spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végtelen háború és a Thor: Sötét világ kapcsán!

A Végtelen háború sötét nyitánya egyértelművé tette a rajongók számára, hogy itt bizony hullani fognak kedvenceik, hiszen Thanos első áldozatai között ott van Loki is, aki tőle szokatlan módon - bármilyen trükközés vagy nagyzolás nélkül - egyetlen tőrrel próbálja ártalmatlanítani az Őrült Titánt, de botorsága miatt az életével fizet. A premier óta rengeteg teória látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Loki valójában nem is halt meg, azonban a mostani tűnik a legjobban megalapozottnak az eddigiek közül.

Hirdetés

A Reddit egyik fórumozója, egy bizonyos redkarth állt elő azzal a frappáns magyarázattal, hogy Loki hogyan lehet életben. A felhasználó végzett egy kis kutatómunkát és rájött, hogy Loki jobbkezes. A Thorban való felbukkanása óta minden fegyvert a jobb kezében fog, azonban talált két érdekes kivételt: az egyik a Thor: Sötét világban volt, amikor eljátszotta a halálát, a másik pedig... igen, a Bosszúállók: Végtelen háborúban. A teória szerint mivel ezekben az esetekben Loki illúziójáról van szó, az pedig az eredeti tükörképe, tehát balkezes, így akit láttunk meghalni a filmben, az nem a valódi karakter volt. Még mindig ott van valahol, elrejtőzve Thanos elől, várja, hogy visszatérhessen. Ezt a feltételezést erősíti az a tény is, hogy az Őrült Titánnak itt még nem volt a birtokában sem a valóság, sem az elmekő, így a csínytevés istene simán kicselezhette. 

Persze mindez nem több egy jól csengő rajongói teóriánál, de remélhetőleg a 2019. májusában mozikba kerülő Bosszúállók 4-ből kiderül, hogy mi lett Loki végső sorsa: halott marad, avagy visszatér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.