Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - a te életedre milyen hatással volt Thanos?

|

Egy hiánypótló honlapon nézhetsz utána a legfontosabb kérdésnek.

Hirdetés

Sokan féltek attól, hogy hasonlóan az eddigi gonoszokhoz, Thanos is egy elpocsékolt lehetőség lesz csak, olyan "nagyobb a füstje, mint a lángja" típus, azonban a Russo-testvérek rácáfoltak erre és Josh Brolin megformálásában bemutatták az egyik legjobb filmes gonoszt. Ha kíváncsiak vagytok a spoilermentes kritikánkra, itt olvashatjátok el, ugyanis spoileresen folytatjuk. 

Hirdetés

A CIKK SPOILERES! Ne olvass tovább, csak ha már láttad a Végtelen háborút! 

Thanos pedig nem bánt  a Bosszúállókkal kesztyűs kézzel (há!), hiszen hiába hőseink minden igyekezete, egy csettintéssel végzett az univerzum lakosságának felével. Sokan keresgéltük a szavakat a sajtóvetítésen is a végjáték után és valószínűleg többünkben is megfogalmazódott a gondolat hazafelé, hogy vajon ha ez a mi valóságunkban történt volna, mi megúsznánk-e élve az Őrült Titán beteljesedett tervét?

Szerencsére nem kell többé a fantáziánkra hagyatkoznunk, ugyanis elkészült egy végtelenül minimalista honlap, amelyet ezen a linken keresztül érhettek el: ez megválaszolja azt - nyilván véletlenszerűen-, hogy Thanos megkímélte-e az életünket ("You were spared by Thanos"), avagy mi is áldozatául estünk az univerzum érdekében véghez vitt pusztításának ("You were slain by Thanos, for the good of the Universe"). A weboldal egyébként megjegyzi azt, hogy mit dobott nekünk, így hiába frissítitek vagy törlitek a sütiket, nem változik az eredmény.

Mivel e sorok íróját megkímélte Thanos, így továbbra is szállítom nektek a híreket, de a szerkesztőségből nem mindenki volt ilyen szerencsés. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.