Hirdetés

Bosszúvágy - Grindhouse stílusú az új előzetes

|

Megérkezett a Bruce Willis fémjelezte Bosszúvágy-remake új trailere, méghozzá nem is akármilyen stílusban.

Hirdetés

A Charles Bronson nevével fémjelezte 1974-es eredeti ugyan nem mondható minden idők egyik legjobb filmjének, azonban mégis sikerült egy kisebb kultuszt kivívnia sokak szemében. Épp emiatt gondolhatta azt Eli Roth, hogy itt az ideje bemutatni ezt a történetet a mai embernek is, egy kicsit felturbózva és felújítva. A forgatókönyvet össze is dobta számára Joe Carnahan (A szupercsapat, Fehér Pokol), a főszerepet pedig odaadta a mára már kicsit megkopott Bruce Willisnek, bízva abban, hogy ezzel a filmmel sikerül majd a színész nagy visszatérése.

Hirdetés

Most pedig, hogy már csak alig egy hónap van hátra a bemutatóig, egy új előzetest dobott ki az internetre a stúdió, ami grindhouse filmek stílusát idézi, ebből adódóan pedig egyszerre operál beteg humorral, és erős brutalitással. Reméljük a film is hozni fogja a trailer hangulatát. Mi drukkolunk neki. A Bosszúvágy március 8-án érkezik a hazai mozikba, mellékszerepben pedig feltűnik még Vincent D'Onofrio, Elisabeth Sue és Dean Norris.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.