Hirdetés

EXKLUZÍV: Nézd meg nálunk a Bruce Willis-féle Bosszúvágy magyar előzetesét!

|

Elsőként nálunk láthatjátok szinkronosan, hogy a Motel és a Kabinláz rendezője mit hoz ki az 1974-es Bosszúvágy feldolgozásából a Die Hard filmek fenegyerekével, Bruce Willisszel. Egy vérbeli akcióthrillert kapunk, amely nyomokban tartalmaz humort is.

Hirdetés

A Charles Bronson nevével fémjelzett, 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) ugyan nem vonult be a filmtörténelem nagyjai közé, mégis a mai napig rengetegen szeretik - többek között a Motel és a Kabinláz filmeket jegyző Eli Roth is, aki úgy érezte, hogy a világnak szüksége van egy újabb bosszúálló kisemberre, a szürke hétköznapok Megtorlójára, amelyet az egyik legnagyobb hollywoodi akciócsillagban, a kissé már megkopott fényű Bruce Willisben látott meg Joe Carnahan (Fehér pokol, A szupercsapat) forgatókönyve alapján. Roth szentül bízik benne, hogy a Bosszúvágy remake lesz Willis "Elrabolvája", azaz a nagy Liam Neeson-i visszatérése. 

Hirdetés

Bruce Willis pedig a tőle megszokott higgadtsággal és hamiskás mosollyal, ugyanakkor a közelmúltban virított filmjeinél sokkal nagyobb elánnal veszi nyakába az utcákat pisztolyt szorongatva, hogy személyes tragédiájától fűtve igazságot szolgáltasson a városban. A Fórum Hungary jóvoltából nálunk nézhetitek meg elsőként a film szinkronos trailerét, amelyben az egykori John McClane bizony nem spórol sem a lőszerrel, sem a cinizmussal (természetesen a színésszel összeforrott Dörner György utánozhatatlan orgánumával). 

A Bosszúvágyat november 23-án mutatják be a hazai mozik a mellékszerepek egyikében a kiváló karakterszínésszel, Vincent D'Onofrióval. Akkor meglátjuk majd, hogy Willis mit tud kezdeni Paul Kersey megkeseredett karakterével. Mi bízunk benne, hogy sokat. 

Ha esetleg tetszett a videó, kövessétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.