Hirdetés

Boszorkányvadászok - Csak szülői felügyelet mellett!

|

Eredetileg idén márciusban startolt volna, ám a Paramount úgy döntött, hogy az akció-fantasy bemutatóját kitolja 2013 januárjára. Eddig keveset hallottunk a filmről, most viszont arról keringenek hírek, hogy két verzióban is tesztelik.

Hirdetés

Az IMDb felhsználók viszont tévedhettek, mert a Collider elmondása szerint biztos forrásból lehet tudni, hogy mindkét tesztvetítés során R-es verziót használtak, és a Paramount csakis ebben a verzióban szeretné mozikba küldeni a Boszorkányvadászokat. 

A félreértés abból adódhatott, hogy a két verzió bizonyos szinten valóban eltérő volt, ugyanis azt szerették volna tesztelni, hogy a nézők a mesének egy explicitebb, plasztikusabb verzióját szeretnék jobban, vagy pedig egy szelídebb megoldás járna nagyobb sikerrel. Annyi minden esetre biztos, hogy a nézők, legalábbis azok, akik az IMDb-n reagáltak a látottakra, az "R-esebb" verziót szerették jobban. 

A filmben Jeremy Renner és Gemma Arterton alakítja a már felnőtt és bosszútvágyó testvérpárt. A tesztvetítések utáni reakciók nagyrészt pozitívak, a nézők különösen fogékonyak voltak a film különös humorára például. Ahogy azt Jeremy Renner egy korábbi interjúban elmondta, ez a film legalább annyira Ponyvaregény, mint mese. Türelmetlenül várjuk a trailert, hogy legalább a film hangulatából kapjunk egy kis ízelítőt, amíg moziba kerül - 2013 január 11-én. 

Renner és Arterton mellett a 3D filmben látható lesz még Famke Janssen és Peter Stormare is. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.