Hirdetés

Boszorkányvadászok - Csak szülői felügyelet mellett!

|

Eredetileg idén márciusban startolt volna, ám a Paramount úgy döntött, hogy az akció-fantasy bemutatóját kitolja 2013 januárjára. Eddig keveset hallottunk a filmről, most viszont arról keringenek hírek, hogy két verzióban is tesztelik.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint két verzióban tesztelik a Jancsi és Juliska történetét továbbgondoló akció-fantasyt: van egy lightosabb megoldás, amely 13 éven aluliaknak nem ajánlott (PG-13), valamint egy explicitebb, Rated-R verzió. A két változatot különböző reakciók kísérték, de az IMDb felhasználók körében megfigyelhető, hogy a nézők szívesebben néznék a Rated-R verziót. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.