Hirdetés

Tovább folytatódhat a Bourne-franchise

|

Ezt maga az egyik producer árulta el.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sem a legutóbbi, Matt Damonnal készült, sem az az előtti Jason Bourne film Jeremy Rennerrel nem volt túlságosan átütő kritikai siker, a készítők nem tekintik befejezettnek a franchise-t, és további részeket szeretnének tető alá hozni - akár a főszereplőt alakító színész részvétele nélkül is. 

Hirdetés

Minderről a széria egyik fő producere, Ben Smith számolt be nemrég, aki jelenleg a film világában játszódó sorozatot, a hamarosan érkező Treadstone-t promózza. Mint kiderült, a színfalak mögött már dolgoznak a következő Bourne-filmen, mely a tervek szerint kapcsolódni fog valahogyan az említett szériához, ám még nagyon a tervezési fázisban vannak:

Annyit elárulhatok, hogy határozottan dolgozunk egy új Bourne-filmen. Hogy ez pontosan mi lesz azt még nem tudjuk, ugyanis nagyon az elején járunk még a fejlesztésnek, de azt szeretnénk elérni, hogy legyen kapcsolat az új film és a hamarosan érkező sorozat között, hiszen mindkettő ugyanabban a világban játszódik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.