Hirdetés

Bővült a Mad Max: Fury Road stábja

|

A Heat Vision értesülései szerint az általunk is rendkívül sokat szerepeltetett Mad Max: Fury Road nem mással lett gazdagabb, mint egy igazi szépséggel, Riley Keough-al.

Hirdetés

Mint ismeretes, a sorozatban negyedik sorszámot elfoglaló Mad Max: Fury Road-ot az a George Miller rendezi, akinek köszönhetünk már többek között három Mad Max epizódot, a Táncoló talpakat, és még sok mást.

A produceri munkálatokat Doug Mitchell (Táncoló talpak) látja el, a főszereplő pedig nem más lesz, mint az Eredet-ben nagyot alakító Tom Hardy (Az utolsó pillanat, Szex és szerelem, A kód, Bronson). Az imént említett úriemberek tudatták a világgal, hogy a Mad Max: Fury Road egyenes ágon futó folytatás lesz, természetesen a háromé, értelemszerűen. A cselekmények ott játszódnak majd, ahol a hármaska abbahagyta őket: Hardy karakterének meg kell védenie öt lányt, akiket rossz emberekből álló csapat fenyeget. Riley Keough az egyik ilyen lányka lesz, mellette leszerződött még Zoe Kravitz (ÍÍzlések és pofonok, A másik én, Merénylet a suligóré ellen, Twelve), Teresa Palmer (Átok 2, Esti mesék, A varázslótanonc), és Adelaide Clemens (X-Men: Kezdetek - Farkas) is egy-egy hölgy szerepre.

A Mad Max: Fury Road már 2011 során megjelenhet, a forgatási munkálatok pedig január környékén kezdődhetnek meg.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.