Hirdetés

BRÉKING: A világpremierrel egy időben érkezik a Jóbarátok: Újra együtt az HBO GO-ra!

|

Idehaza is bemutatásra kerül a különkiadás.

Hirdetés

Sokáig kérdéses volt, hogy idehaza is bemutatásra kerül-e minden idők talán legismertebb sitcom-sorozatának, a Jóbarátoknak a hamarosan érkező egész estés különkiadása, a mai napon azonban végre jó hírt közölhetünk ezzel kapcsolatban a széria szerelmeseinek: Az amerikai premierrel egy időben, május 27-én, csütörtökön idehaza is bemutatásra kerül a Jóbarátok: Újra együtt (Friends: The Reunion), méghozzá az HBO GO-n!

Hirdetés

Ebben a különleges epizódban visszatér mind a hat főszereplő, úgy mint Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot. 

Rajtuk kívül még számos különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, a BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.