Hirdetés

BRÉKING: Az Igazság Ligája Snyder vágása világpremierrel egy időben érkezik az HBO GO-ra!

|

Márciusban mutatják be világszerte a várva várt képregényfilmet.

Hirdetés

Az HBO Max bejelentette, hogy a Warner Bros. Pictures által gyártott egész estés, eredeti HBO Max film, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a platformon. A bejelentéssel egy időben három új teaser-plakát is érkezett.

Hirdetés

Az HBO Magyarország ezzel egy időben kiküldött közleményéből kiderült, hogy a film az amerikai premierrel egyszerre, exkluzívan debütál majd az európai HBO platformokon, így természetesen a hazánkban elérhető HBO GO felületén is. Arról egyelőre nem esett szó, hogy számíthatunk-e magyar szinkronos változatra, vagy be kell érnünk a felirattal.

Zack Snyder a múlt héten hívta fel rá a figyelmünket, hogy Az Igazság Ligája rendezői változata az eredeti tervekkel ellentétben mégsem egy órás részekre bontott minisorozatként, hanem klasszikus értelemben vett filmként debütál majd, a játékidő pedig - a stáblista nélkül is - négy óra körül mozog. Valószínűleg szükség is lesz erre a hosszra, hiszen a Snyder vágásban Steppenwolf mellett DeSaad és Darkseid is megnehezíti az Igazságliga dolgát.

A premierre készülve az HBO GO összeállított egy DC gyűjteményt is, a magyar teaser-plakátokat pedig ebben a galériában nézhetitek végig:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.