Hirdetés

BRÉKING: Ben Affleck még egyszer visszatér Batman szerepéhez a Flash-filmben!

|

Ezzel kettőre nőtt a filmben felbukkanó denevéremberek száma.

Hirdetés

Habár kezdetét sem vette a DC újdonságait prezentáló rendezvénye, a jelen körülmények között online megálmodott DC FanDome, de máris sor kerül izgalmas leleplezésekre. Nemrég kaptuk a hírt, hogy folynak a tárgyalások arról, hogy Michael Keaton újra tiszteletét teszi a DC-filmjeiben, elsőként a The Flashben egy idősebb Bruce Wayne-ként, most az is kiderült, hogy a Batman szerepét már hátrahagyott Ben Affleck is bevállalta a visszatérést. 

Hirdetés

Affleck a DCEU-ban a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában és Az Igazság Ligájában bújt a köpenyes igazságosztó bőrébe, azonban a munkával járó stressz és magánéleti problémái miatt tavaly januárban hivatalosan is maga mögött hagyta a szerepet, amikor színészként és direktorként is kiszállt a The Batmanből. Legalábbis úgy tűnhetett, hogy maga mögött hagyta, azonban a Flash-filmben még egyszer láthatjuk őt, számolt be róla a Vanity Fair. A portál információi szerint Affleck a múlt héten kapta meg a Ragadozó madarakat és az Űrdongót is jegyző Christina Hodson forgatókönyvét, és ezen a héten egyezett bele a visszatérésbe.

Nagyon fontos része a filmnek érzelmi szempontból. Barry és az Affleck-féle Wayne interakciói, valamint kapcsolata olyan érzelmi töltetet ad hozzá a cselekményhez, amit még sosem láthattunk korábban. Ez Barry filmje, Barry története, de a karaktereik közötti kapocs szorosabb, mint gondoltuk volna. Mindkettejük anyja gyilkosság áldozata lett, és ez a film egyik érzelmi mozgatórugója. Ez az, ahol Affleck Batmanje a képbe kerül

- magyarázta a rendezői teendőket ellátó Andy Muschietti, aztán hozzátette:

Örülök, hogy együttműködhetek valaki olyannal, aki a kamera mindkét oldalát ismeri.

A rendező ugyanebben az interjúban azt is megerősítette, hogy a Tim Burton-féle adaptációkban felbukkanó Michael Keaton valóban benne lesz a filmben, méghozzá kiemelt szerepben. A Flashpoint című, időutazásos és párhuzamos univerzumokat felvonultató képregényt hellyel-közzel adaptáló The Flash 2022. június 3-án kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.