Hirdetés

BRÉKING: Csúnyán elhalasztották a Dűne bemutatóját, és emiatt a The Batman is később jön

|

Ezzel nem is nagyon maradt nagyágyú a 2020-as mozikínálatában.

Hirdetés

Nemrég a Universal Pictures bejelentette, hogy a huszonötödik James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét 2021-re tolják át, ezzel pedig úgy tűnt, egészen decemberig kell várnunk az olyan nagyágyúkra, mint például a Dűne vagy a Wonder Woman 1984. Persze mindenki gyanította, hogy ez még változhat, hiszen nem tűnt valószínűnek, hogy a Warner Bros. egy hét különbséggel küldene moziba két ennyire kiemelt címet - a minap Denis Villeneuve sci-fije valóban hátrébb került, de sokkal jobban, mint amire elsőre számítottunk volna.

Hirdetés

Hiába szerettük volna idén átélni, hogyan adaptálta vászonra napjaink egyik legizgalmasabb rendezője Frank Herbert kultikus sci-fi regényét, a tervezett december 17-ei premierből nem lesz semmi, ehelyett csak tíz hónappal később, 2021. október 1-én láthatjuk az elképesztő szereplőgárda közreműködésével készült alkotást. Ha ezzel nem lenne egyértelmű az őszi moziszezon bukása, a James Bond-film halasztása egész moziláncokat sodort kilátástalan helyzetbe, szóval arra sem vennénk mérget, hogy a Wonder Woman napvilágot láthat decemberben.

Tetézzük a rossz híreket: a Robert Pattinson nevével fémjelezett DC/Warner-film, a The Batman szintén 2021. október 1-re volt datálva, amikor most már a Dűne mutatkozik be, szóval egyértelműen lehetett rá számítani, hogy Matt Reeves denevéremberét nem engedik ki ezen a napon. A stúdió nem hagyott minket hosszasan őrlődni, és bejelentette, hogy a képregényfilmet 2022. március 12-ére halasztották el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.