Hirdetés

BRÉKING: Kirobbanó új előzetes érkezett a Halálos iramban 9. részéhez

|

Ismét száguld a család!

Hirdetés

Eredetileg még tavaly tavasszal mutatták volna be a Halálos iramban 9. részét, ami a pandémia miatt halálosan lassú iramban akar megérkezni. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy a Godzilla Kong ellen sikere reményt adott a stúdiók számára, miszerint lassan, de biztosan érdemes mozikba küldeni a blockbustereket, a közönség ugyanis továbbra is nyitott a nagyszabású moziélményekre. Vin Diesel autós őrülete pedig egyértelműen ezzel kecsegtet, így hát a Universal végre elérkezettnek látta idejét, hogy ismét beizzítsa a marketinggépezetet.

Hirdetés

Ezt pedig egy vadonatúj kedvcsinálóval tette meg, ami a második teljes értékű előzetes a 2020 januárjában kiadott első videó után. Az őrületes tempót diktáló képsorokban olyan visszatérőket szúrhatunk ki, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel és Ludacris, de rajtuk kívül visszatér a filmben a franchise két Oscar-díjas tagja, Charlize Theron és Helen Mirren, na meg persze az öreg Han (Sung Kang) is, aki még a 2006-os Tokiói hajszában vesztette életét.

Negatív hősként pedig ott lesz John Cena Dominic Toretto testvéreként, szóval a WWE világbajnokot két nagy nyárra tervezett mozifilmben is láthatjuk majd - a Halálos iramban mellett a James Gunn rendezte Az Öngyilkos Osztagban.

A család visszatérésére elvileg már tényleg nem kell sokat várni: a film új bemutatódátuma június 25.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.