Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett Az Igazság Ligája eddigi legnagyobb és legütősebb kedvcsinálója!

|

Zack Snyder berobbantotta a marketinggépezetet egy eposzi filmet sejtető előzetessel.

Hirdetés

Több mint három évvel Az Igazság Ligája minden tekintetben csalódást keltő mozis bemutatkozása után, senki sem gondolta volna, de végül itt van a kanyarban Zack Snyder eredeti, szívvel-lélekkel készült víziója. Persze a félrement moziváltozat után tényleg egy radikálisan más filmet kellene kapnunk ahhoz, hogy végre ne legyen többé vitatéma a Snyder vágás, ám a végeredményre egyelőre még várnunk kell. Az biztos, hogy a legújabb kedvcsinálót igen hatásosan sikerült összeollózni, ami alább megtekinthető.

Hirdetés

A rendezői változat előzetese az ígéretekhez híven Valentin-napon debütált, és szinte mindent felvonultat, mi szem-szájnak ingere. Vethetünk egy-egy pillantást az újratervezett, vagy inkább az eredeti Steppenwolfra, az éjfekete ruhában akciózó Supermanre, na meg persze Apokolips urára, Darkseidra, aki szintén fontos szerepet kap. Persze a gigászi, 4 órás projekt jelentős szelete lesz a Knightmare-világ (amivel már találkozhattunk a Batman Superman ellenben is), és többek között itt fog megjelenni az Öngyilkos Osztagos verziójánál jóval groteszkebb külsejű Joker, Jared Leto alakításában.

Lássuk hát azt a bizonyos kedvcsinálót:

Az Igazság Ligája rendezői változata március 18-án érkezik az HBO Maxre és nálunk az HBO GO-ra, egyelőre magyar felirattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.