Hirdetés

BRÉKING: Megvan, hogy ki alakítja Adam Warlockot A galaxis őrzői 3-ban!

|

A castingot a rendező, James Gunn is megerősítette Twitteren.

Hirdetés

Adam Warlock a hatvanas évek végén mutatkozott be Stan Lee és Jack Kirby megalkotásában, és számos újragondolást kapott, így volt hős és ellenség is (például a Fantasztikus Négyesé). A Marvel egyik, ha nem a legerősebb karaktere, aki a szupererőtől, a gyorsaságtól és a repüléstől kezdve az energiaelnyelésen át a halhatatlanságig bezárólag mindenre képes. A legtöbben az önálló kozmikus kalandjairól, különösen az Infinity Gauntlet című crossover eseményben betöltött szerepéről ismerhetik, amely részben a Bosszúállók: Végtelen háborút is ihlette. Warlock már bemutatásra került a Marvel Filmes Univerzumban, A galaxis őrzői 2. egyik stáblistás jelenetében láthattuk, ahogy a bosszút esküdő szuverén papnő, Ayesha (Elizabeth Debicki) életre kelti Adamet. 

Hirdetés

Először a Deadline jelentette, hogy A galaxis őrzői 3-ban fontos szerepet fog kapni Warlock is, valamint azt is tudni vélték, hogy ki fogja megformálni: Will Poulter, akit olyan filmekből ismerhet a közönség, mint Az útvesztő, a Black Mirror: Bandersnatch, a Családi üzelmek, a Fehér éjszakák és a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja. A hírt később a filmet rendező James Gunn is megerősítette Twitteren, hozzátéve, hogy általában le szokta lőni a pletykákat, ám ezúttal megerősít egyet és örömmel fogadja a csapatban Poultert, akit lenyűgöző színésznek és csodálatos srácnak tart. 

Egyelőre még nem tudni, hogy Poulter Adam Warlockja milyen szerepet fog betölteni A galaxis őrzői 3 történetében, de legkésőbb 2023. május 5-én kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.