Hirdetés

Brett Ratner Herkulese bemutató időpontot kapott

|

Az "X-Men: Az ellenállás vége" rendezője Brett Ratner visszahozza a nagy képernyőre Dwayne Johnson-t Herkulesként. A Paramount stúdió most végre megjelenési dátumot adott a filmnek.

Hirdetés

"1400 évvel ezelőtt, egy meggyötört lélek járt a Földön, a 12 küldetését már rég letudta, aki nem volt se ember, se isten. Hercules volt az, a hatalmas isten, Zeusz fia. Szenvedés volt az egész élete. Hátat fordított az isteneknek, hogy egyetlen vigaszát a véres csatákban keresse. Az évek során találkozott hat hozzá hasonló emberrel. Ezek a nők és férfiak soha nem kérdezték meg, hogy hova vagy miért mennek harcolni, csak az volt a lényeg, hogy mennyit fizetnek nekik. Trákia királya felbérel egy csapatnyi zsoldost, hogy övé legyen minden idők legnagyobb hadserege. Itt az ideje ennek a csapatnyi elveszett léleknek, hogy végre kinyissák a szemüket és felvegyék a harcot a zsoldos sereggel, egy kegyetlen és véres csatában."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.