Hirdetés

Brett Ratner Herkulese bemutató időpontot kapott

|

Az "X-Men: Az ellenállás vége" rendezője Brett Ratner visszahozza a nagy képernyőre Dwayne Johnson-t Herkulesként. A Paramount stúdió most végre megjelenési dátumot adott a filmnek.

Hirdetés

Tavaly novemberben Brett Ratner azt már megerősítette, hogy a Hercules film adaptáció előre haladott állapotban van és a főszereplője Dwayne "The Rock" Johnson lesz. És hogy mikor fogjuk látni a filmet? A dátum 2014. augusztus 8. A forgatás várhatóan év végén kezdődik. Érdekes, hogy mindössze egy héttel a Marvel Galaxis Őrzői után mutatják be. A forgatókönyvet a relatíve újonc, Ryan Condal írta. A fim pontos címe: "Hercules: The Thracian Wars" lesz. Ezek kívül kaptunk egy körülbelüli leírást a történethez:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.