Hirdetés

Simon Pegg szeretne Britannia Kapitány lenni

|

A szuperhősök korának még nem áldozott le, sőt csak most ragyogott fel a csillaguk, ez pedig azt jelentheti, hogy a kevésbé ismert hősökről - például az angolok reménysége, Britannia Kapitányról - is film készülhet. Már jelentkező is van rá.

Hirdetés

Korábban már pletykálták, hogy talán Amerika Kapitány brit megfelelője, Britannia Kapitány (Captain Britain) is felbukkanhat a Bosszúállók között a jövőben, de ez eddig nem történt meg a nagy crossover. 

Hirdetés

Amikor nemrég a JoBlo megkérdezte Simon Peggtől (Star Trek, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Mission: Impossible - Titkos nemzet), hogy melyik szuperhőst játszaná el szívesen, ő azonnal a szóban forgó karaktert nevezte meg: 

"Úgy értem, Britannia Kapitány volt az a Marvel szuperhős, akit imádtam gyerekként, mert ő volt a társaság brit tagja. Még egy Britannia Kapitány maszkom is volt akkoriban, de attól tartok, hogy már túl öreg lennék hozzá. De ha megvalósítják, ha valaha is jön egy Britannia Kapitány film, brit színészekre lesz szükségük... én várni fogok."

Britannia Kapitány először az 1976-ban megjelent, Captain Britain c. képregényben jelent meg, a kitalálói pedig Chris Claremont és Herb Trimpe voltak. Hasonlóan sok más hőshöz Brian Braddock is fiatalkorában kapta meg különleges képességét, méghozzá Merlintől, a varázslótól. Ennek köszönhetően rendkívül erős, gyors, remek az állóképessége és a reflexe, kifinomultak az érzékei és sok más mellett még repülni is tud. A képregényekben a karakter több Bosszúállók formációban is helyet kapott (a leghíresebb talán a Secret Avengers volt), tehát az alapanyag adott ahhoz, hogy beemeljék a Marvel Filmes Univerzumba vagy önálló filmet kapjon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.