Hirdetés

Ikrek-szerű vígjátékot készít a Trópusi vihar írója

|

Mit szólnátok hozzá, ha a Trópusi vihart és az Ikreket kereszteznénk, csak Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito helyett Josh Brolin és Peter Dinklage szerepelnének benne? Valami ilyesmi készül.

Hirdetés

Josh Brolin és Peter Dinklage tavaly már szerepeltek együtt egy filmben (a Bosszúállók: Végtelen háborúban), a Brothers névre keresztelt vígjátékában viszont mindketten főszerepet kaptak, ráadásul testvéreket fognak alakítani. 

Hirdetés

Nagy licitháború zajlott a stúdiók között a projektért, végül az Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito nevével fémjelzett Ikrekre hajazó komédia a Legendary Entertainmentnél kötött ki. A The Hollywood Reporter értesülései alapján a forgatókönyvön Etan Cohen (Trópusi Vihar, Hülyék paradicsoma, Men in Black - Sötét zsaruk 3.) dolgozik, a két főszereplő pedig a már korábban említett Josh Brolin (Nem vénnek való vidék, Deadpool 2, Sicario)-Peter Dinklage (Trónok harca, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) duó lesz. A lap forrásai szerint az Ikrekkel való párhuzam nem véletlen, a készítők Ivan Reitman klasszikusához hasonló hangulatú filmet szeretnétek összehozni.

Ez elsőre kifejezetten jól hangzik, de azért próbáljuk lejjebb tornászni az elvárásainkat, hiszen Etan Cohen két legutóbbi filmje a Keményítőkúra, valamint a Holmes és Watson voltak, amelyek finoman szólva sem sikerültek túl jól. Reméljük, hogy ismét kapunk egy a Trópusi vihar zsenialitását megközelítő darabot tőle. Nektek bejön a koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.