Hirdetés

Bruce Willis felhagy a színészkedéssel

|

A színésznél afáziát állapítottak meg.

Hirdetés

Bár mi ódzkodtunk beszámolni róla, az utóbbi hetekben több olyan pletyka is felmerült a külföldi sajtóban, miszerint Bruce Willis mentális betegségben szenved, ami magyarázta volna a színész drasztikus minőségbeli romlását a filmjei terén. Szerdán viszont hivatalos csatornán érkezett a megerősítés, hogy a színész valóban nincs rendben, sőt, kénytelen a színészkedéssel is felhagyni.

Hirdetés

A család és a volt feleség, Demi Moore egy Instagram posztban közölte a letaglózó hírt Willis állapotáról, miszerint afáziában szenved. Mint írják, a betegség Willis kognitív képességeire is hatást gyakorol, ami egy színész esetében különösen problémás, így az egyetlen járható út a színészi pálya elhagyása.

Bár az elmúlt évekből nincsenek szép emlékeink Willis alakításait illetően, az vitathatatlan, hogy a 90-es és 2000-es évek egyik meghatározó színészéről van szó, aki megannyi kultikus filmben nyújtott parádés teljesítményt. Főleg eme múltbeli sikerek és alakítások tükrében lett szembetűnő a hanyatlás.

Időközben már az Arany Málna-díj is reagált a közleményre. Az idei díjkiosztón külön kategóriát képviseltek Willis filmjei, és volt is miből válogatni, mivel 2021-ben nyolc filmje jelent meg az IMDb szerint. Végül a Kozmikus bűnt választották ki, mint a legrosszabb Willis-film az elmúlt év felhozatalából.

Az Arany Málna-díj képviselői előbb sajnálatukat fejezték ki Willis állapotát illetően, illetve azt is megerősítették, hogy a Bruce Willis-díj az csak az idei évre volt érvényes. Sajnos azonban itt még nem állt meg a sor, ugyanis odaszúrtak még egyet a közlemény végén, miszerint "most már talán magyarázatot kaptunk arra, hogy miért akarta (Willis) 2021-et egy nagy durranással zárni (a nyolc megjelent filmmel)". Mondani sem kell, hogy az Oscar-díjátadó botránya után rosszabbul nem is időzíthették volna az újabb betegséggel való poénkodást, és természetesen elárasztották a méltatlankodók a díjátadó vonatkozó Twitter-threadjét.

Akárhogy is, a Puliwood szerkesztősége is a legjobbakat kívánja Willisnek és családjának, és egyben szeretnénk mi is megköszönni mindazon élményeket, melyeket a színész az elmúlt bő 35 évben nyújtott számunkra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.