Hirdetés

Bryce Dallas Howard csúnyán megsérült az új Jurassic World forgatásán

|

Azzal akart kevesebb embert foglalkoztatni, hogy ő maga vállalta el a kaszkadőrmutatványait.

Hirdetés

Július elején kezdték újra a Jurassic World: Világuralom forgatását (amivel kapcsolatban kiderült, hogy biztosan nem ez lesz az utolsó dinós film a sorban), és az elmondások alapján minden egyes óvintézkedést megtesznek azért, hogy megelőzzék a koronavírus terjedését. Ezek között szerepel, hogy lehetőség szerint egyszerre ne tartózkodjon sok ember egy helyen, csak a szükséges munkaerőket alkalmazzák. Ezt pedig abból is le tudjuk szűrni, hogy a film egyik főszereplője, Bryce Dallas Howard vállalta el a saját kaszkadőrmutatványait. Aminek meg is lett az ára, hiszen kékes-zöldes zúzódások és ütések tarkítják jelenleg a testét.

Hirdetés

Howard a hivatalos Twitter-oldalára posztolt ki három képet, amiken tisztán látni, hogy eléggé megsérült. Szerencsére nagy baj nem történt, de rendkívül csúnya zúzódások találhatóak a két karján és az egyik combján is. Nem tudjuk, hogy önként vállalta-e a mutatványait, vagy "nyomatékosan" megkérték rá, de reméljük, tényleg nincsen komolyabb baja és legközelebb elővigyázatosabb lesz (vagy hagyja, hogy a kaszkadőre csinálja ezeket a feladatokat).

A Jurassic World: Világuralom magyar bemutatója 2021. június 10-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.