Hirdetés

Budapesten forgat a Trónok harca színésze

|

A legnézettebb brit kereskedelmi tévé már tavaly is nálunk forgatott, és most újfent itt vannak, elhozva hazánkba a Trónok harca egyik visszatérő szereplőjét.

Hirdetés

Tavaly év végén forgatták a fővárosunkban és környékén a Rowan Atkinson főszereplésével készülő legújabb Maigret-adaptáció első két részét, és bár ezekből csak az első került adásba, a brit ITV már javában dolgozik a második évadon, azaz újabb két epizódon.

Hirdetés

Az új Maigret-feldolgozás első epizódja a világon a szigetország után hazánkban került másodjára képernyőre az RTL Klub jóvoltából, és Forgács Gábor remek hangjátékának köszönhetően mi is megtapasztalhattuk, milyen jó drámai szerepben is a vígjátékokkal, és főként Mr. Bean karakterével világhírűvé váló Atkinson.

A belga Georges Simenon regényeit feldolgozó széria második évadában újfent két történetet kapunk, melyek közül az első a Maigret és a halott gyémántkereskedő azért is különleges, mivel az egyik figuráját a Trónok harcából Jaqen H'ghar-ként, valamint többek között a Crossing Lines - Határtalanul című európai sorozatból is ismert német színész, Tom Wlaschiha alakítja. A színész három képet is megosztott rajongóival, így tudatta, hogy legújabb munkája miatt Magyarországra kellett utaznia.

Good morning Budapest. Cold but cool ;) #hungary🇭🇺 #newfilm #parliament #maigret

@tomwlaschiha által közzétett fénykép,

... in your face ... #newfilm #maigret #prosthetics #faceless

@tomwlaschiha által közzétett fénykép,

I've always wanted to do a Film Noir. @itv #maigret #lanuitducarrefour #georgessimenon #budapest

@tomwlaschiha által közzétett fénykép,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.