Hirdetés

Joss Whedonnal rebootolják a Buffy, a vámpírok rémét

|

Afroamerikai színésznővel a főszerepben.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 20th Century Fox Television rebootolja a Buffy, a vámpírok rémét a franchise eredeti megalkotója, Joss Whedon szoros közreműködésében. A történet egy fiatalabb korszakában mutatná be az eredetileg Sarah Michelle-Gellar által megformált címszereplőt, akit ezúttal egy afroamerikai színésznő fog életre kelteni, habár bejelentés egyelőre nincsen.

Hirdetés

Az új sorozat forgatókönyvéről Monica Owusu-Breen gondoskodik, Whedon pedig amellett, hogy maga is besegít az írásban, produceri tisztséget fog betölteni. A párosnak van tapasztalata a közös munkában, hiszen korábban dolgoztak már együtt A S.H.I.E.L.D. ügynökein. 

A hírek szerint a színészgárdát nagy diverzitás fogja jellemezni, és ahogy a hét évadot megélt, óriási rajongótáborra szert tett széria esetében, úgy itt is számos metaforát elültetnek majd a mai társadalom problémáira vonatkozóan. A projekt elég kezdeti fázisában van, ezért egy darabig nem is valószínű, hogy hallani fogunk felőle.

Na meg épp a napokban jelentették be Joss Whedon vadonatúj sci-fi sorozatát The Nevers címen, amely az HBO égisze alatt készülve valamikor jövőre fog debütálni. Ezek után elég valószínű, hogy Whedon a hosszabb mozifilmes kitérőt követően megint a televíziózás világában igyekszik megtalálni a helyét, remélhetőleg minél több minőségi tartalommal. Hogy ebből a Buffy rebootból mi fog kisülni, az egyelőre csak a jövő zenéje...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.