Hirdetés

Ezekben a mozikban láthatjátok a Bűnvadászokat

|

A Cinenuovo Kft hamarosan a mozikba küldi Bud Spencer és Terence Hill egyik felejthetetlen klasszikusát, az 1977-es Bűnvadászokat az eredeti, utánozhatatlan szinkronnal, mi pedig összeszedtük nektek, hogy Magyarországon hol ülhettek be a filmre.

Hirdetés

Az olasz filmek forgalmazására specializálódott Cinenuovo azzal az ötlettel állt elő, hogy Bud Spencer emlékére, továbbá a hazai hatalmas rajongói tábor legnagyobb örömére újra mozikba küldenek olyan klasszikusokat, mint a Nincs kettő négy nélkül, az ... és megint dühbe jövünk, a Nyomás utána!, a Kincs, ami nincs és persze a Bűnvadászok. 

Hirdetés

A Bűnvadászokat november 3-tól tűzik műsorra a magyar mozik, azonban nem mindegyik. A Cinema City-k ezúttal kimaradnak a kezdeményezésből, viszont így is lesz bőven lehetőség sokadszorra is elszórakoztatni magunkat a legendás Bud Spencer-Terence Hill párossal, ugyanis számos helyen láthatjuk majd Wilbur Walsh és Matt Kirby bűnüldöző kalandjait a fővárosban és országszerte egyaránt. Íme a pontos lista: 

- Corvin mozi / Budapest
- Pólus mozi / Budapest
- Csepel Cinema / Budapest
- Art+ Cinema / Budapest
- Apolló mozi / Pécs
- Szivárvány Kultúrpalota / Kaposvár
- Fontana mozi / Hévíz
- Városi mozi / Kiskunhalas (nov. 18-tól)
- Malom mozi / Kecskemét
- Cinema / Nagykanizsa
- Sió mozi / Siófok
- Uránia mozi / Pécs
- Elit mozi / Sopron
- Apolló mozi / Salgótarján
- Mozi / Szentes
- Mozi / Hódmezővásárhely
- Mozi / Ajka
- Városi Mozi / Gödöllő
- Jókai mozi / Komárom
- Városi mozi / Tapolca
- Petőfi mozi / Kiskunfélegyháza
- Petőfi mozi / Pápa
- Mozi / Szarvas
- Art mozi / Nagykőrös
- Tisza mozi / Szolnok
- Agóra mozi / Szekszárd
- Dózsa mozi / Dunaújváros
- Art mozi / Zalaegerszeg
- Savaria mozi / Szombathely
- Barátság mozi / Székesfehérvár
- Madách mozi / Balassagyarmat
- Krúdy mozi / Nyíregyháza (nov. 10-től)
- Agria mozi / Eger
- Uránia mozi / Cegléd

Az ...és megint dühbe jövünköt december 1-től láthatjuk majd, a Kincs, ami nincs január 5-én debütál, a Nyomás utána! február másodikán jelenik meg, a Nincs kettő négy nélkül pedig március másodikán mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.