Hirdetés

Cannes-ban debütál Kevin Spacey új filmje, a Peter Five Eight

|

Magyarországi látogatása előtt egy thrillerben is feltűnik a botrányokkal övezett színész.

Hirdetés

A tatárjárás magyar megfilmesítése előtt egy thrillerben, a Peter Five Eightben láthatják a cannes-i filmfesztivál látogatói Kevin Spaceyt, aki a 2021-es "olasz meló" után ismét megjelenik a vásznakon. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Spacey alakítja majd a főszerepet. A fesztiválon a forgalmazóknak lehetősége lesz megvásárolni a filmet.

Hirdetés

Spacey (aki a címszereplő Petert játssza) mellett feltűnik Jet Jandreau és Rebecca De Mornay egy-egy fontosabb szerepben, de a történetről egyelőre nem sokat tudunk. Ami biztos, hogy a karakterek egytől egyig kiszámíthatatlanok lesznek és bőven lesz feszültség a cselekményben. A rendező, Michael Zaiko a következőt nyilatkozta Spacey castingjáról:

Öröm volt Kevinnel dolgozni, a szünetekben mindenkit megnevettetett. Úgy gondolom, hogy sikerült valami olyat nyújtania, ami meglepő lesz a rajongói számára.

A Peter Five Eight anyagi hátterét a Mad Honey és az LTD Films biztosítja az Ascen Films és a Forever Sales közreműködésével. Az eladási jogokat a VMI International vásárolta meg.

Spacey-t már 2021-ben is láthattuk filmben, mégpedig Franco Nero olasz bűnügyi drámájában, a The Man Who Drew God-ban, amiben egy rendőrtisztet alakít. Bár először úgy tűnt, hogy Spacey szerepeltetése miatt bukás lesz belőle, Nero elmondása szerint ez csak növelte az érdeklődést a filmje iránt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.