Hirdetés

Britannia Kapitány is a Bosszúállók közé keveredhet?

|

A Bosszúállók: Végtelen háború várhatóan megritkítja majd kedvenc hőseink sorait, így az újjászerveződő csapatnak minden segítségre szüksége lesz majd. Lehetséges, hogy a reménysugár Britannia Kapitány képében süt majd rájuk?

Hirdetés

Látva, hogy a szuperhősök mennyire népszerűek a mozikban nem ördögtől való a gondolat, hogy bármelyik képregényhős, akár még a nem reflektorfényben lévők is esélyt kaphatnak arra, hogy szélesebb közönség előtt bizonyítsanak. A legfrissebb hír az, hogy az idehaza csak kevesek által ismert Britannia kapitány (Captain Britain) akár fel is bukkanhat a Bosszúállók között a jövőben, legalábbis erre engednek következtetni Kevin Feige szavai.

Hirdetés

Az Amerika kapitány brit megfelelőjeként is emlegetett hősről a Marvel elnöke akkor beszélt, mikor a Pókember: Hazatérés sajtókörútján adott interjúkat és az angol HeyUGuys újságírója arról faggatta, hogy lát-e rá esélyt, hogy Britannia Kapitány is beálljon a Marvelhez. Bizonyára nagyon meglepődtek, mikor Feige igennel felelt és hozzátette, hogy már szóba került náluk a lehetőség és rengeteg színész jelentkezett be a szerepre. A képregényekben a karakter több Bosszúállók formációban is helyet kapott (a leghíresebb talán a Secret Avengers volt), tehát az alapanyag adott ahhoz, hogy beemeljék a Marvel Filmes Univerzumba. 

Britannia Kapitány először az 1976-ban megjelent, Captain Britain c. képregényben jelent meg, a kitalálói pedig Chris Claremont és Herb Trimpe voltak. Hasonlóan sok más hőshöz Brian Braddock is fiatalkorában kapta meg különleges képességét, méghozzá Merlintől, a varázslótól. Ennek köszönhetően rendkívül erős, gyors, remek az állóképessége és a reflexe, kifinomultak az érzékei és sok más mellett még repülni is tud. Mi szívesen látnánk a Bosszúállók között. És ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.