Hirdetés

Pókember: Hazatérés előzetes - a Hálószövő élvezi új ruháját

|

Újabb laza kedvcsinálóval gyarapodott kedvenc Hálószövőnk, jelezve, hogy nemsokára behálóz minket.

Hirdetés

Már csak alig 1 hónap és megérkezik a Tom Holland főszereplésével készült Pókember: Hazatérés a mozikba. Így nem csoda, hogy a Sony, valamint a Marvel (de elsősorban a terjesztésért továbbra is felelős Sony) ontja magából a reklámanyagokat. Most éppen ezt az 1 perces kis laza kedvcsinálót.

Hirdetés

Mert azt ez az előzetes is alátámasztja, hogy ez egy könnyed kis film lesz (a készítők sem ígérnek mást), amelyben sem a "Nagy erő, nagy felelősséggel jár." mantrát nem kell hallgatnunk - habár úgy fest, pont Tony Stark tart majd valami hasonlóról kiselőadást Peter Parkernek - sem pedig Gwen Stacy haláláig nem kell várnunk az óra ketyegését. Ez a szolid, ugyanakkor az MCU filmjeire jellemző könnyed hangvétel, valamint a különböző hősök kalandjai között való járkálás egyértelműbben egy fesztelenebb Pókmozit ígér.

A kérdés, hogy hol foglal majd helyet az eddigi filmek rangsorában, habár érezhetően Kevin Feige hiába a Hálószövőt tartja a Marvel koronaékszerének, a maga nemében egy kifejezetten szolid filmnek ígérkezik, amire egyfajta bevezető filmként szüksége is van, hiszen egy átlag moziba járó tudatáig talán még csak most jutott el Andrew Garfield, most meg ez a tejfölös képű Tom Holland Vasemberrel (VASEMBERREL!!!) bandázik, méghozzá az ex-Batman ellenében.

Michael Keatonről jut eszembe: a film már annyira a véghajrában van, hogy a főszereplők már meg is kezdték a sajtóturnéjukat. A közismerten nagy Pókember rajongó talkshow (és legutóbbi Oscar) házigazda, Jimmy Kimmel már vendégül is látta a főszereplőket műsorában, egyenesen az eddigi legjobbnak kikiáltva a filmet az eddigiek közül, és "majdnem" sikerült elzavarnia Michael Keatont a Pókember-rajongásával, hiszen a színész hiába formálja meg a film főgonoszát, Keselyűt, az emberek emlékezetében továbbra is Batmanként él, amire rájátszik az is, hogy Keaton köztudottan imád anekdotázni a két Tim Burton moziról és a szerep a mai napig közel áll a szívéhez. (A miénkhez is, Michael! A miénkhez is.)

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy Kimmelből mennyire beszélt a rajongás, és hogy a film mennyire tudja visszaadni az előzetesekben elkapott tónust, anélkül, hogy kínos vicceskedésbe csapjon át. Mindenesetre július 6.-a, már nincs messze, hogy megtudhassuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.