Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Marvel Kapitány első előzetese!

|

Reszkess, Thanos!

Hirdetés

A Marvel az elmúlt hetekben már elkezdte a jövő márciusban érkező Marvel Kapitány marketingjét, hiszen megkaptuk az első hivatalos fotót a szuperhősnőről és néhány információ is kiderült a történetről, most azonban befutott az első előzetes is, melyben végre jobban szemügyre vehetjük az Univerzum legerősebb karakterét.

Hirdetés

A film nem a Bosszúállók idejében, hanem a 90-es években játszódik majd az első Vasember film cselekménye előtt, és nem egy eredettörténet lesz. A főszereplő Carol Danversnek aka. Marvel Kapitánynak (Brie Larson) az alakváltásra is képes Skrull nevű idegen fajjal kell felvennie majd a kesztyűk, akiket Talos (Ben Mendelsohn) vezet a Föld megszállásának céljával.

A Marvel Kapitány 2019. március 7-én kerül a hazai mozikba Anna Boden és Ryan Fleck (A szerencse forgandó, Nyomás alatt) rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik még Samuel L. Jackson, Jude Law és Clark Gregg.

Magyar feliratos:

Angol: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.