Hirdetés

Marvel Kapitány - izgalmas részleteket kaptunk

|

Az Entertainment Weeklynek hála befutott egy rakás új infó a Marvel következő nagy dobásáról, emellett pedig számos kép is érkezett a filmből.

Hirdetés

A minap láthattuk az Entertainment Weekly címlapján, hogyan fest majd az Oscar-díjas Brie Larson Marvel Kapitány szerepében, aki önálló kalandja után az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4-ben is megmutatja majd, hogy mire képes. 

Hirdetés

Az EW azóta feltöltött egy rakás érdekes fotót az Anna Boden és Ryan Fleck (A szerencse forgandó, Nyomás alatt) által rendezett filmből, de ami ennél is izgalmasabb, hogy számos új információt is megosztott Marvel Kapitányról, amelyek így együttesen az első trailer megérkezéséig segítenek elképzelni, hogy mire képes a Marvel bivalyerős szuperhőse.

A készítők hangsúlyozták, hogy ez nem egy eredettörténet lesz, már a film kezdetén egy szuperképességekkel bíró karaktert ismerhetünk meg Carol Danvers személyében, aki maga mögött hagyja a földi életet és egy Starforce névre keresztelt Kree katonai csapat tagjává válik, amelyet vélhetően a Jude Law által alakított parancsnok, Mar-Vell irányít.

Carol azonban hamar a szülőbolygóján találja magát ismét és próbálná kideríteni a múltjának rejtélyeit, csakhogy megnehezíti a dolgát az alakváltásra is képes Skrull nevű idegen faj, akiket Talos (Ben Mendelsohn) vezet a Föld megszállásának  céljával.  Larson lelkesen nyilatkozott arról, hogy karaktere miken megy keresztül:

"Emiatt különösen izgatott vagyok a film kapcsán: Nem fogtuk vissza magunkat. Tehát amikor vicces, akkor vicces, ám amikor mély érzelmi dolgok történnek, az teljesen valóságos. Lehetőségem nyílt ugyanolyan eszközökhöz nyúlni, mint korábbi drámai szerepeimben, amire nagyon büszke vagyok. Úgy gondolom, hogy ettől igazán egyedi lesz." 

Ami a Földet illeti, fontos megjegyezni, hogy a Marvel Kapitány nem a Bosszúállók idejében, hanem a 90-es években játszódik majd az első Vasember film cselekménye előtt, ez pedig lehetővé teszi a készítőknek, hogy a már ismert karakterek fiatalabb változatait is felhasználják, így láthatjuk majd Samuel L. Jackson Nick Furyját zsengébb kiadásban, még két szemmel, amikor még csak a S.H.I.E.L.D. irodáiban dolgozott, de a hírek szerint felbukkan majd a Clark Gregg által megformált Coulson ügynök is. Ezáltal Marvel Kapitány meglehetősen különleges helyet foglal majd el a Marvel Filmes Univerzumban. 

A színésznő eképpen nyilatkozott a szerepről: 

"Akarata ellenére is csak önmagát képes adni. Időnként agresszív, időnként hidegvérű, és egy kicsit bosszantó is tud lenni. Gyors következtető, ez pedig nagyszerűvé teszi a csatákban, mert ő veti bele magát először és nem mindig várja meg a parancsokat. Azonban a türelmetlensége karakterhiba lehet egyesek számára."

"Megvan benne ez az érzelemmentes Kree rész, amely csodálatos harcossá és versenyképessé teszi őt. Ugyanakkor ott van az emberi oldala is, ami ugyan hibákkal teli, de végérvényben ez tölti be a vezető szerepet. Habár időnként bajba sodorja, egyszerre ettől olyan nagyszerű. És ez az a két oldal, amelyek folytonos harcban állnak egymással. Ez teszi őt azzá, aki."

Az egyik rendező, Anna Boden a következőkkel egészítette ki ezt, helyenként alátámasztva Larson szavait: 

"Ő egyáltalán nem olyan szuperhős, aki tökéletes, földöntúli vagy istenszerű lenne. De ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy mennyire emberi. Vicces, még ha nem is ütnek mindig a poénjai. Ugyanakkor makacs, meggondolatlan és nem feltétlenül a jó döntéseiről híres, de legbelül csupa szív és az embersége teljesen a helyén van."

Mindezek alapján már nagyon várjuk, hogy mozgásban is láthassuk azt a hőst, aki remélhetőleg megeteti majd Thanosszal a Végtelen Kesztyűjét és helyreteszi a Bosszúállók megtépázott szénáját. A Marvel Kapitány 2019. március 7-én kerül a hazai mozikba, míg a Bosszúállók 4-re 2019. április 25-ig kell várnunk. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.