Hirdetés

Fogvatartott állam trailer - amikor az ufók diktálnak az embereknek

|

A majmok bolygója: Lázadás rendezőjének új filmje bemutatja, hogy milyen az élet a Földön, amikor az űrlények uralják a társadalmat.

Hirdetés

Számos film szól arról, hogy a földönkívüliek megtámadják kedvenc sárgolyónkat (mint például az egyik legismertebb, A függetlenség napja) azzal a szándékkal, hogy kiirtanak minket, viszont az már sokkal ritkább, hogy az idegenek sikeresen megszállják a bolygót és egyfajta diktatórikus rendszerbe kényszerítik az emberiséget, mint afféle futurisztikus gyarmatosítók. 

Hirdetés

Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás, Hazárdjáték) új filmje, a Fogvatartott állam (Captive State) pontosan erre az ötletre épül fel: a sztori szerint tíz évvel azután járunk, hogy az ufók megszállták a planétát és megismerhetjük, hogyan élnek a népek ebben az új világban. Természetesen ahogyan az lenni szokott ilyenkor, sokan vannak, akik támogatják az új rendszert, viszont rengetegen lázadnak is ellene. A film első trailere egyelőre még csak ízelítőt ad ebből a különleges helyzetből, így az idegen lényeket sem lövi le, viszont legalább van nekünk egy John Goodmanünk. 

A Fogvatartott állam 2019. március 29-én kerül mozikba a tengerentúlon, a stábban pedig ott van Goodmanen kívül Vera Farmiga és a Holdfényből ismert Ashton Sanders is. A trailer mellett mutatjuk a film poszterét is, mert pofás lett: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.