Hirdetés

Carrie Fisher visszatér a Star Wars 9-ben, méghozzá CGI nélkül

|

Carrie Fisher családja engedélyt adott a stúdiónak a korábban felvett anyagok használatára.

Hirdetés

A Star Wars rajongóknak most kikerekedhet a szemük, de a hír igaz. Todd Fisher, Carrie Fisher testvére nemrég bejelentette, hogy a 9. részben is számítani lehet Leia karakterére, sőt, CGI megtámogatás nélkül.

Hirdetés

Azt tudni lehet már egy ideje, hogy Fisher minden jelenetét leforgatta Az utolsó Jedihez. Azonban ezidáig egy hír vagy megerősítés sem érkezett afelől, hogy felbukkanása várható-e az új trilógia harmadik részében. Sokan találgatták a CGI-os megjelenés lehetőségét, mint ahogy Cushing esetében is eljártak, ám ezt megcáfolta a stúdió. Az utóbbi napokban viszont Todd Fisher elárulta, hogy ő és Carrie lánya, Billie Lourd engedélyt adott a Disney-nek, hogy archivált anyagot használjanak Leia feltámasztásához. 

Úgy voltunk mindketten, hogy 'Igen, hogy fogják őt kivenni a történetből?', amire persze az a válasz, hogy sehogy. Éppen annyira részese a sztorinak, mint bármi, és szerintem a jelenléte most még erőteljesebb, mint korábban volt. Olyan, mint amikor Obi-Want kettévágták fénykarddal, és utána még hatalmasabb lett. Úgy érzem, hogy Carrie-vel is ez történt. A hagyatékának folytatódnia kell. 

Az immár generális Leia-t az eddig leforgatott nyersanyagból tervezik rekonstruálni, ami valószínűleg kis- és/vagy átvezető jeleneteknél többet nem fog jelenteni. A spekulációk szerint a játékidejét próbálják majd annyira minimalizálni, amennyire csak lehet. De ha nem lehet elkerülni a kiegészítést, a stúdió még mindig megváltoztathatja véleményét a CGI használatáról. Todd így folytatta:

Ezt remélem nem csak én gondolom így, de szerintem a nagyközönség megérdemli, hogy visszahozzuk. Gyakorlatilag az övék volt Carrie, és ezzel a hagyatékkal nem szabad viccelődni. Különben ez olyan lenne, mintha átírnád a Bibliát. Nekem a Star Wars olyan, mint a történetmesélés Szent Grálja, és itt nincs helye a tréfának. 

Ezek szerint az elhunyt színésznő kezét nem kell elengedniük a rajongóknak a 9. részben sem. Kinek mi a véleménye Carrie Fisher ily módon történő feltámasztásáról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.