Hirdetés

Nézd meg ingyen Carrie Fisher Vágyivászat című egyszemélyes darabját!

|

Ki volt valójában mindannyiunk kedvenc Leia hercegnőjének szerepe mögött az ember és milyen hatással volt életére a korán jött siker? Erre ad választ a stand-up comedy-be hajló színdarab, és az azt bemutató dokumentumfilm.

Hirdetés

A nemrég 60 évesen elhunyt színésznő élete mindennek volt nevezhető, csak zökkenőmentesnek nem. Ahogy az sokszor előfordul, a túl fiatalon jött siker és hírnév nem feltétlenül jelent áldást a személyes sorsokat nézve. Carrie Fisher mindig nagyon őszintén, a rá jellemző fanyar és intelligens humorral beszélt függőségeiről, kapcsolatairól és Hollywood-ról. Tette ezt egyszemélyes színdarabjában is, amelyet most magyar felirattal ti is megnézhettek!

Hirdetés

Rá emlékezve az HBO GO-n most egy hónapon keresztül, regisztráció nélkül elérhető a Vágyivászat (Wishful Drinking) című stand-up comedybe ágyazott dokumentumfilm.

Carrie Fisher hollywoodi sztárok gyermeke. A Csillagok háborúja-trilógia bálványa. Ám a színésznő képtelen volt feldolgozni a korán jött sikert. Zaklatott magánéletet élt, cserélte a partnereit, kábítószer- és alkoholfüggőséggel kezelték, elektrosokk-terápiát kapott. Azt, hogy mindezt túlélte, és kikászálódott a gödörből, a rugalmasságának, az intelligenciájának és mindenekelőtt a humorérzékének köszönheti. Életét ebben az egyszereplős színpadi előadásban dolgozta fel, amely aztán könyvben is kiadásra került. A dokumentumfilm a színdarab feldolgozása, családi és archív interjúkkal kiegészítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.