Hirdetés

Casablanca - A Warner Bros folytatná!

|

A Disney után most a Warner is kiakarja verni néhány embernél a biztosítékot, nagyon úgy tűnik, hogy a legendás klasszikus mű, a Casablanca visszatér!

Hirdetés

 

Ne menjünk ennyire előre, van még miről beszélni, hiszen a folytatás már nagyon régóta várat magára... Régebben is voltak már előzményfilmek, folytatások, de Casa-nál sem a kritikusok, sem pedig a nézők nem kívántak semmi ilyesmit viszontlátni. Természetesen ezek a híresztelések óvatosságra intették a stúdiókat, amikor folytatni kívánták a történetet, azonban a Casablanca eredeti szövegírója, Howard Koch már dolgozott saját folytatásán a 80-as években. Úgy tervezte, hogy Ingrid Bergmant és Humphrey Bogart-ót szülőkként szerepelteti majd benne...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.