Hirdetés

Casey Affleck filmet forgatna Josh Hamilton baseballjátékosról

|

Basil Iwanyk producer úgy gondolja, Josh Hamilton élete tartalmaz annyi drámát és érdekességet, hogy érdemes lenne filmre vinni. A kiszemelt író és rendező a szakmában már bizonyított Ben öccse, Casey Affleck.

Hirdetés

Hamilton a baleset után egy rehabilitációs központba került, ahol megismert jövendőbeli feleségét. A drogteszteken azonban továbbra is megbukott, így többször is felfüggesztették. Egy ideig még vécépucolóként is dolgozott Floridában. A gödörből végül megvilágosodva sikerült kimásznia: hithű keresztény lett, s arra koncentrált, hogy elsősorban jó férj és apa legyen. 2007-ben a Cincinatti Reds színeiben visszatérhetett a bajnokságba, a következő évben pedig átszerződött a Texas Rangers-höz. Annyira jól ment a szekere, hogy 2008-ban a legjobb játékosok közé választották, 2010-ben pedig a legértékesebb játékosnak választották. Ebben az évben sikerült a csapatnak történetében először bejutni a baseball bajnokság döntőjébe (World Series). Hamiltonnak mostanában volt néhány kisebb botlása az alkohollal, visszaesésről azonban nem beszélhetünk. 

Iwanyk biztos benne, hogy ez a sztori egyenesen vászonra való: az Őstehetség című film misztikumát, a Szív bajnokainak hitét és A nyughatatlan romantikusságát látja keveredni a történetben. Casey Afflecknek nem ez lenne az első filmje, ugyanis 2010-ben megrendezte a Joaquin Phoenix rapperré alakulásáról szóló Im Still Here című áldokumentumfilmet. Nagy lehetőség lesz a számára a sportfilm, hiszen mostanában Amerikában nagy közönsége van a műfajnak, továbbá az sem lehet elhanyagolható cél, hogy bebizonyítsa, van olyan jó rendező, mint a bátyja. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.