Hirdetés

Casey Affleck filmet forgatna Josh Hamilton baseballjátékosról

|

Basil Iwanyk producer úgy gondolja, Josh Hamilton élete tartalmaz annyi drámát és érdekességet, hogy érdemes lenne filmre vinni. A kiszemelt író és rendező a szakmában már bizonyított Ben öccse, Casey Affleck.

Hirdetés

Josh Hamilton Basil Iwanykra és a Thunder Roadra bízta történetének megfilmesítési jogait. Hogy miért érdekes a sztár élete? Már 15 éves korában 96 mérföld/órával (154 km/h) volt képes dobni, így 1999-ben az újoncok közül elsőként szerződteték Amerikában a profi baseball bajnokságban. A Tampa Bay Devil Rays csapatához igazolt, viszont sajnálatos módon kokain- és alkoholproblémák miatt hamar összetört, mint ahogy azt később kocsijával is tette egy balesetben, aminek következtében megsérült a háta. A tovább mögött még többet olvashattok a játékos megfilmesítésre érdemes életéről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.