Hirdetés

Casting 2013.09.08.

|

Mivel millió kisebb hír jelenik meg arról, hogy mely ismertebb színész/színésznő milyen projekthez csatlakozott épp, vagy hagyta el azt, ezért összeírtuk nektek a heti aprókat.

Hirdetés


- A Warner Bros. és Leonardo DiCaprio produkciós cége közös erővel készítk el a Dr. Moreau szigete remake-et, ami az eredeti modernizált változata lesz és az alapjait H.G. Wells klasszikusa adja.
- Benedict Cumberbatch kilépett a Guillermo del Toro nevével fémjelzett Crimson Peak csapatából, viszont a helyére gyorsan találtak is utódot Tom Hiddleston személyében.
- Amber Stevens (A csodálatos Pókember 2, Halálos Iramban - Tokiói hajsza) lehet Jonah Hill szerelmese a 21 Jump Street folytatásában.
- Willem Dafoe fellépdelt a The Fault in Our Stars dráma fedélzetére, amelyben Shailene Woodley (Utódok) egy rákos beteget alakít, aki beleszeret egy halálos betegségben szenvedő fiúba.
- Neil Patrick Harris is csatlakozott David Fincher következő filmjéhez, a Gone Girl-hez.
- Jared Harris ott lesz a Poltergeist remake stábjában.
- Dwayne Johnson lesz a főszereplője az McG által rendezendő The Fall Guy-nak, amelyben a főszereplő kaszkadőr éjjelenként fejvadászként dolgozik.
- Benedict Cumberbatch-et érte a megtiszteltetés, hogy a Lost City of Z című kalandfilmben domboríthat, amely egy bizonyos Harrison Fawcett nevű archeológus és felfedező történetét meséli el, aki megszerette volna találni a legendás Z ősi várost a brazil dzsungelben, ám eltűnt a rengetegben és soha többet nem hallottak róla.
- Kevin MacDonald (Az utolsó skót király) filmet készít a fiatal Elvis Presley-ről, amelyhez Peter Guralnick Last Train to Memphis című könyvét használja fel, amely a király első 24 életévéről szól és nagyrészt a család, barátok és ismerősök elbeszélései alapján készült. Az egyik producer egyébként Mick jagger lesz.
- Bill Murray látható lesz a Rock the Kasbah c. vígjátékban, amit Barry Levinson rendez. Murray egy lepukkant menedzser bukkanókkal teli felkapaszkodását játszhatja el.
- Derek Cianfrance (Blue Valentine, Túl a fenyvesen) készítheti el a Fény az óceán felett című M.L. Stedman regény adaptációját, amely egy pár megrázó sorsáról szól.
- Andrew Davis (A szökevény, Az igazság nevében, Nico) készítheti el a Kincses sziget remake-et, ami a Katrina hurrikán tombolása után játszódhat New Orleansban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.