Hirdetés

Casting 2013.09.08.

|

Mivel millió kisebb hír jelenik meg arról, hogy mely ismertebb színész/színésznő milyen projekthez csatlakozott épp, vagy hagyta el azt, ezért összeírtuk nektek a heti aprókat.

Hirdetés

- Nathalie Emmanuel (Misfits) alárt a Halálos Iramban 7-re.
- Dakota Johnson (21 Jump Street, A közösségi háló) és Charlie Hunnam (Tűzgyűrű, Kemény motorosok) lett A szürke ötven árnyalata adaptációjának két főszereplője.
- Robert Pattinson és Dane DeHaan alakítják majd a Life főszereplőit, amelyet Anton Corbijn (Az amerikai) rendez. A forgatás összel kezdődik a sztori pedig egy fotósról szól, aki egy ideig James Dean barátja volt.
- Tommy Lee Jones rendezi a Cowboyok remake-et. Az 1972-es, Mark Rydell készítette klasszikusban John Wayne terelte a marhákat pár tapasztalatlan cowboy segítségével 400 mérföldön keresztül.
- Morgan Freeman, Olga Kurylenko és Vincent Cassel alártak a Momentum című akció-thriller stábjába, amelyet Stephen Campanelli rendez. A középpontban egy tolvaj áll, aki menekülni kényszerül, mivel a rendőrök és egy bérgyilkos banda is a nyomában van. A forgatás január 13-án kezdődik.
- Joel Edgerton váltja Johnny Depp-et a Shantaram adaptációban, amelyet Gregory David Roberts regénye alapján készít a Warner Bros. és egy kábítószeres ausztrál narrátort állít a középpontba, aki Indiába szökik egy börtönből, hogy doktor legyen. A forgatókönyvet Eli Roth (Grindhouse, Kabinláz) írta.
- Hayao Miyazaki (Chihiro szellemországban, A vándorló palota, Nauszika - A szél harcosai), a Studio Ghibli legendás elnöke visszavonul.
- Alexandre Desplat (A királéy beszéde, Az Argo-akció) szerzi a Godzilla zenéjét.

További hírek a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.