Hirdetés

Casting 2013.10.16.

|

A színészek csak úgy jönnek-mennek Hollywoodban, most összeszedtük nektek, hogy mi is történt az elmúlt napokban.

Hirdetés

- Ha már Jurassic World, akkor arról is szót kell ejtenünk, hogy Nick Robinson és Bryce Dallas Howard is szóba jött a film kapcsán, sőt állítólag már tárgyalnak is, persze ezt senki ne vegye készpénznek.

- Edgar Wright Ant-Man filmje körül is sűrűsödik a levegő. Hank Pym szinte rögtön a következő Bosszúállók film után fog beköszönni a nézőknek, az viszont még kérdéses, hogy ki fogja eljátszani a tudós szerepét. A Marvel állítólag két színész között vacilál, akik kiléte pletykaszinten Joseph Gordon-Levitt és Paul Rudd, de seknit se érjen meglepetés, ha végül másra esik a választás.

- Charlie Hunnam kiszállt a Szürke Ötven Árnyalata film változatából. Eredetileg ő játszotta volna el a férfi főszereplőt, Christian Greyt, most azonban a stúdiónak új színész után kell kutatnia, és az első pletykák már meg is érkeztek miszerint Alexander Skarsgard lehet az utód.

- Bill Murray és Jay Baruchel csatlakozhat Cameron Crowe filmjéhez. A forgatás már zajlik Hawaiion, de a rendező úgy döntött, hogy még két nagyágyút adna hozzá a stábhoz az utolsó percekben. A filmről egyenlőre nem sokat lehet tudni, mégcsak címe sincs, az azonban világos, hogy egy romantikus vígjátékról beszélünk melynek két főszereplője Bradley Cooper és Emma Stone.

- Dwayne Johnson csatlakozhat Beau Flynn katasztrófafilmjéhez. A rendező már két éve dolgozik, egy új 3D-s földrengéses történeten, most pedig úgy tűnik, hogy talán sikerült Johnsont is megszereznie magának. A színész-rendező páros egyébként nem idegen egymástól, korábban Az utazás a rejtélyes szigetre című alkotáson dolgoztak együtt, most pedig újra összefogtak a Hercules kapcsán.

- BÓNUSZ: A New Yorki Comic-Conon az 1988-as Gyerekjáték 25. évfordulós paneljénél Chucky hangja, Brad Dourif elárulta, hogy ő volt Tim Burton eredeti választása a 89-es Batman film Jokerének életrekeltésére. A színész szerint a stúdió nem engedte, hogy ő kerüljön a szerepbe, így hát maradt Jack Nicholson aki Golden Globe díjat is nyert az alakításával. Dourif azzal viccelődött, hogy Nicholson minden szerepét elveszi. 


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.