Hirdetés

Casting 2013.10.16.

|

A színészek csak úgy jönnek-mennek Hollywoodban, most összeszedtük nektek, hogy mi is történt az elmúlt napokban.

Hirdetés

- Will Ferrell és John C. Reilly ismét egy párost alakítanak majd a a Devils Night című vígjátékban. A két színész olyan filmekben játszott már együtt, mint a Tesó-Tusa és a Taplógáz. A film halloween idején játszódik majd, a történetért Andrew Mogel és Jarrad Paul felel. Rendezője még nincs a projektnek, a megjelenés pedig 2014 vagy 2015 halloweenja környékén várható.

Chris Pineból is förtelmes főnök lesz, legalábbis a vásznon mindenképpen, hiszen megerősítették csatlakozását a Förtelmes Főnökök 2-höz. Az első rész főszereplői, Jason Bateman, Charlie Day, és Jason Sudeikis visszatérnek a folytatásban, Seth Gordon rendezővel ellentétben, akit Sean Anders váltott le. A bemutató 2014 november 26.-ra van kitűzve.

- Ty Simpkins, a kissrác a Vasember 3-ból főszerepet kapott a készülgető Jurassic Worldben. Ez azt jelentheti, hogy a Világok harca után ismét együtt dolgozhat Steven Spielbergel. Az új dínós film Colin Trevorrow keze közül kerül majd ki és 2015 június 12.-re van datálva.

A folytatásban pletykákat, meg nem erősített híreket és egy bónusz érdekességet találhatsz!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.