Hirdetés

Casting 2014.04.01.

|

A The Walking Dead sztárja csatlakozott a Triple Linehoz, Byung-hun Lee az új Terminátor filmben lesz látható, Jonny Weston pedig beköszön a 3. Elrabolva filmben. Casting infók következnek.

Hirdetés

-Három új taggal bővült a Terminator: Genesis stábja. Név szerint Byung-hun Lee, Michael Gladis és Sandrine Holt. A szerepüket egyenlőre titokban tartják, Lee karakterének kilétét pedig különösen őrzik, csupán annyit tudunk róla, hogy "kulcs szereplő".  Az Alan Taylor által rendezett film további szereplői még Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke és Arnold Schwarzenegger valamint J.K. Simmons és Dayo Okeniyi támogató szerepekben.

-Jonny Westont nem is olyan régen Gerard Butler oldalán láthattuk a Mevericks - Ahol a hullámok születnek című filmben, most pedig csatlakozott az Elrabolva 3 gárdájához. A hírek szerint Grace pasiját fogja alakítani, de ezen kívül más egyenlőre még nem derült ki. Az Olivier Megaton által rendezett filmben visszatér Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen és Forest Whitaker.

-Újabb szereplőkkel bővült Sean Mewshaw Tumbledown című vígjátéka is. Jason Sudeikis és Rebeca Hall mellé csatlakozott Dianna Agron, Griffin Dunne, Richard Masur és Blythe Danner. A film középpontjában egy nő (Hall) áll aki képtelen továbblépi férje halála után. Egykori párja elismert zenész volt és miközben a feleség azon küzd, hogy megírja az elhunyt életrajzát, találkozik egy pimasz New Yorki akadémikussal (Sudekis), aki másképp látta férjének életét, és halálát. A párosnak muszáj lesz együtt dolgoznia, hogy megírják a híres énekes történetét, és ezzel együtt saját életük következő fejezetét is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.